Onze websites

Sinds 1996 is de administrateur van deze website bezig geweest met verschillende websites. In eerste instantie als hobby, toen even professioneel en laten weer als hobby. Een paar van deze websites zijn nu nog steeds online. Ook de volgende generaties meekels zijn af en toe bezig in zijn/haar eigen plekje op het internet. Zie verderop in het menu om ook hun pagina’s te bekijken.

De eerste websites waren vooral persoonlijk van aard, met daarin leuke links naar de toen bijzondere diensten die via het web werden aangeboden. Denk aan gastenboeken, weerdiensten, online boeken, webcam’s en allerlei online te volgen updates van allehande satelieten en vliegtuigen en satelieten. Zaken die nu op alle mogelijke sites algemeen beschikbaar waren, maar toen heel bijzonder waren.

In de professionele fase heeft hij diverse websites opgezet voor zowel ideële alsook commerciële organisaties. De pagina waren over het algemeen statisch van aard, maar later ook met een custom-made CMS systeem. Nu, CMS-en zijn op dit moment in overvloed aanwezig dus is ook deze webmaster gezwicht voor een CMS, genaamd WordPress.